Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@12:27:08 GMT

معامله 360 ميليون ورقه بهادار در فرابورس

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۰۴۳۳۷

معامله 360 ميليون ورقه بهادار در فرابورس

خبرگزاري آريا - بيش از 360ميليون ورقه بهادار به ارزش بيش از 2هزار و 778ميليارد ريال در 177هزار و 500نوبت معاملاتي در ‌فرابورس جابه‌جا شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، در مجموع دو بازار اول و دوم فرابورس نزديک به 245ميليون سهم به ارزش 433ميليارد و 690ميليون ريال دست‌ به‌ دست شد که نماد ذوب با در اختيار گرفتن بيش از 24درصد از حجم معاملات در حدود 3هزار نوبت معاملاتي و ارزش 77ميليارد ريالي در اين دو بازار صدرنشين حجم و ارزش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنين سه تابلو الف، ب و ج بازار پايه فرابورس نيز در روز جاري ميزبان معامله بيش از 81ميليون سهم به ارزش 130ميليارد ريال بودند. علاوه بر اين، نزديک به 25ميليون ورقه بهادار متعلق به صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري قابل معامله (ETF) به ارزش بيش از 425 ميليارد امروز در بازار ابزارهاي نوين مالي فرابورس تغيير مالکيت يافت.
تابلو اوراق با درآمد ثابت
در سمت ديگر بازار، در تابلو اوراق با درآمد ثابت معامله يک ميليون و 900هزار ورقه بهادار به ارزش يک هزار و 711ميليارد و 900ميليون ريال ثبت شد که «اخزا623» با حجم معاملاتي به ميزان بيش از 214هزار ورقه به ارزش 129ميليارد ريال شاهد گرم‌ترين استقبال در معاملات مربوط به اين تابلو از سوي معامله‌گران بود.
تابلو تسهيلات مسکن
نگاهي به آمار معاملات در تابلو تسهيلات مسکن حاکي از جابه‌جايي بيش از 95هزار «تسه» به ارزش بيش از 66ميليارد ريال است. در اين ميان اختصاص يافتن 20درصد از حجم معاملات معادل بيش از 19هزار ورقه به ارزش افزون بر 13ميليارد ريال به تسه خرداد 97به معني ثبت بيشترين حجم و ارزش براي اين «تسه» است.
تحرک نمادها
همچنين در روزي که نمادهاي «دماوند» و «هرمز» هر کدام با بيش از 2واحد تاثير بر آيفکس منفي‌ترين اهرم‌ها بر اين نماگر در معاملات روز جاري بودند شاخص کل فرابورس با 2واحد کاهش در ارتفاع 1237واحدي ايستاد. همچنين نمادهاي «زنگان» و «شغدير» که به تازگي شاهد عرضه آن در بازار اول فرابورس بوديم با نزديک به 5درصد افزايش قيمت، شاهد بيشترين افزايش قيمت و نمادهاي «ذوب»، «شغدير» و «دي» پُربيننده‌ترين آنها بودند.
در نهايت دومين عرضه اوليه فرابورس در سال 97با کشف قيمت 1524ريالي براي هر سهم شرکت کشاورزي و دامپروري بينالود نيشابور در نماد معاملاتي «زبينا» و با مشارکت حدودا 119هزار نفري معامله‌گران به پايان رسيد. در طول اين عرضه اوليه که 10درصد از سهام اين شرکت 400ميليارد ريالي در بازه قيمتي 1480تا 1524ريالي و به روش ثبت سفارش آماده فروش به متقاضيان حقيقي و حقوقي بود، بيش از 99درصد سهام به حقيقي‌ها تخصيص داده شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، امین کلاهدوزان با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی با سکوهای منتخب در حوزه معاملات خودرو، گفت که از سال گذشته با همکاری فراجا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و قوه قضائیه، زیرساخت‌های انجام معاملات الکترونیکی در بخش خودرو کشور فراهم شده است. با فراخوان انجام‌شده برای مشارکت سکوهای مرتبط، جلسات فنی و کارشناسی اتصال این سکوها در حال انجام است و به زودی شاهد ارائه این خدمات به مردم خواهیم بود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ضمن اشاره به حجم معاملات این بازار، گفت: بازار معاملات خودرو در سال، بیش از ۲۵۰۰ همت برآورد می‌شود که حضور سکوها و شرکت‌های تجارت الکترونیکی از طریق امن‌سازی و تسهیل این معاملات، کیفیت این بازار را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

وی ادامه‌داد: خودرو دومین کلان‌بازار از بازارهای دارای اولویت برنامه توسعه تجارت الکترونیکی ایران در افق ۱۴۰۷ است که با همت همه دستگاه‌های مرتبط، فعال شده و امکان حضور کسب و کارهای نوآور در آن مهیا شده است.

کلاهدوزان با تاکید بر نقش تسهیل‌گری و سیاست‌گذاری مرکز، بیان‌داشت: الکترونیکی شدن معاملات خودرو با توجه به استفاده از امضای الکترونیکی در این طرح، در عمل با حمایت قانون اسناد مبادله‌شده غیر قابل انکار بوده و مورد حمایت قانون خواهد بود و همچنین مسیر ایجاد شده با تبادل اطلاعات اصلی در مورد خودرو مانند سوابق انتقال، تصادفات، سرویس‌های دوره‌ای و غیره، انجام معامله با کیفیت بیشتری انجام خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، وی در ادامه تاکید کرد: استفاده از این خدمت کاملاً اختیاری بوده و مردم همچنان می‌توانند طبق گذشته به شیوه‌های سنتی نیز اقدام به معامله کنند.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان با اشاره به مزیت‌های بهره‌برداری از این بستر، تصریح کرد: باتوجه به نکات برجسته انجام معاملات خودرو با استفاده از پلتفرم‌ها، انتظار می‌رود مردم نسبت به بهره‌برداری و استفاده از این خدمت اقدام کنند.

کد خبر 6098362 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • افت بیش‌از ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • ضبط ۴۵ هزار نخ سیگار قاچاق در میاندوآب
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • وقف یک قطعه زمین به ارزش ده میلیارد ریال در شهر دیر
  • رشد ۱۲۰۷ هزار واحدی بورس در شروع معاملات
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟