Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید حاجی حسینعلی مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان از سال ۹۵ فعالیت خود را درحوزه فناوری چاپ سه بعدی زیستی( چاپگرهای زیستی یا بایو پرینترها) آغاز کرده است،اظهار کرد: این شرکت با توجه به نیاز متخصصان حوزه مهندسی بافت و با اتکا به تجربه اعضای خود که همگی از نخبگان برتر کشور هستند، علاوه بر ارائه انواع چاپگر سه بعدی زیستی با فناوری بالا، اقدام به ارائه انواع جوهرهای زیستی، رده‌های مختلف بافتی با استفاده از این فناوری و سایر محصولات جانبی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هدف ما این است که بتوانیم بافت‌های زنده یا ارگان‌ها و اندام‌های زنده را که فرد بر اثر بیماری از دست می‌دهد را توسط دستگاه پرینتر سه بعدی بسازیم.

حاجی حسینعلی با اشاره به اینکه این دستگاه در داخل کشور حتی به صورت وارداتی نیز وارد کشور نشده است، گفت: این شرکت دانش‌بنیان توانست با اتکا به توانمندی داخلی و متخصصان این دستگاه را در کشور تولید و بومی‌سازی کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: بعد از طراحی و ساخت تجهیزات مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ما اولین سفارش را در سال ۹۷ از دانشگاه علوم پزشکی تهران داشتیم تا جاییکه دستگاه را به صورت تجاری عرضه کردیم. در حال حاضر اکثر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و بیمارستانی از دستگاه‌های تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند. هدفشان این است که بافت‌های مختلف را به کمک این دستگاه بسازند.

حاجی حسینعلی ادامه داد: یکی از کاربردهای فناوری چاپ زیستی سه­ بعدی طراحی گرافت‌های استخوانی مختص بیمار است که به تازگی توجه زیادی از محققان و پزشکان را به خود جلب کرده است. این درحالی است که مدیریت و درمان مشکلات و آسیب‌های استخوانی با استفاده از روش‌های مرسوم کند، پر هزینه و دارای پیچیدگی‌های فراوانی است. توسعه فناوری­ های جایگزین مانند چاپ زیستی سه ­بعدی به منظور ایجاد گرافت­ های استخوانی می­تواند به درمان بسیاری از بیماران دارای مشکلات استخوانی مخصوصا در ناحیه فک و صورت کمک کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: جوهرهای زیستی مورد استفاده در فناوری چاپ سه ­بعدی باید به گونه ­ای طراحی شوند که به هنگام عبور از نازل دارای حالت مایع مانند باشند و به محض خروج و جاگذاری به حالت جامد در آیند. بنابراین این مواد علاوه بر حمایت سلول‌ها قبل و بعد از چاپ، باید دارای خواص فیزیکی منحصر به فردی باشند. این در حالی است که بسیاری از جوهرهای توسعه یافته دارای نواقصی چه از جهت بیولوژیکی و چه از جهت ساختاری هستند.

وی ادامه داد: این دستگاه جز صنایع های‌تک است و به خدمات پس از فروش گسترده‌ای نیاز دارد و تکنولوژی آن مدام در حال تغییر است نمونه آلمانی قرار بود وارد کشور شود اما قیمت آن حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰هزار دلار بود و با توجه به اینکه کمپانی سازنده خدمات پس از فروش به کشور نمی‌داد امکان ورودش فراهم نشد.

حاجی حسینعلی تصریح کرد: تکنولوژی در کشور وجود نداشت تنها کارهای محدود دانشگاهی به صورت ساده آزمایشگاهی بود اما با تلاش محققان کشور توانستیم به علم این صنعت دست پیدا کنیم تا جاییکه اکثر محققان و دانشمندان ما در خارج از کشور مثل دانشگاه هاروارد در این عرصه فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: با شیوع ویروس کرونا، فعالیت روزمره جوامع به طرز محسوسی دچار اختلال و آشفتگی شده است. از این رو تلاش بسیاری از موسسات تحقیقاتی در دنیا به مبارزه بر علیه شیوع ویروس متمرکز شده به گونه‌ای که از چاپگرهای زیستی برای تشخیص ویروس از جمله کرونا نیز استفاده می‌کنند در کشور آمریکا از چاپگرهای زیستی برای تشخیص ویروس کرونا در بافت‌های ریه بهره گرفتند؛ اما در کشور ما هنوز پژوهشگرها نتوانستند به این حد برسند که از آن استفاده کنند در حال حاضر با پژوهشگاه رویان همکاری می‌کنیم امیدواریم که بافت‌های بسیار پیچیده را بسازیم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر تمرکز اصلی ما بیشتر روی بافت‌های استخوانی و پوست است و درصدد توسعه دانش و فناوری در این عرصه هستیم. همچنین حوزه مواد اولیه چاپ زیستی است که این هم یک خلأ در کشور است افرادی که دستگاه را تولید می‌کنند نمی‌توانند مواد اولیه را تهیه و بسازند.

حاجی حسینعلی نیاز بازار داخلی را چیزی حدود ۳۶۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: اکثر تمرکز ما معطوف به حوزه‌های پژوهشی است از آنجا که بیشتر مراکز دانشگاهی و بیمارستانی به این دستگاه نیاز دارند ما تاکنون توانستیم تنها دو درصد بازار را تامین کنیم.

وی در پایان درباره جهش تولید گفت: شعار سال زمانی محقق می‌شود که قوانین در حوزه تولید دارو و مواد زیستی شفاف شود تا افرادی که در این حوزه کار می‌کنند بتوانند برای فعالیت خود مجوزهای لازم را دریافت کنند. تنها اتفاقی که باعث جهش تولید می‌شود حمایت‌های دولت از این قبیل موارد و نیز شفافیت قوانین است.

انتهای پیام/

169 / 336 چاپگر زیستی دانش بنیان مجید حاجی حسینعلی پرینتر سه بعدی صنایع های‌تک مراکز دانشگاهی بافت‌های استخوانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: چاپگر زیستی دانش بنیان پرینتر سه بعدی صنایع های تک مراکز دانشگاهی بافت های استخوانی شرکت دانش بنیان چاپگرهای زیستی حاجی حسینعلی فناوری چاپ سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت