Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: بانک‌ها موظف هستند، ۳۶۰ هزار میلیارد تومان به بخش ساخت مسکن تزریق کنند. این مبلغ قرار نیست بلاعوض باشد و در قالب بازپرداخت تسهیلات دوباره به حساب بانک‌ها بازگردانده می‌شود. قطعاً با پرداخت این مبلغ مشکلی برای بانک‌ها ایجاد نخواهد شد و بانک‌ها موظف هستند که چنین اعتباری را تحت عنوان هدایت اعتبارات بانکی به سمت بخش مولد اقتصاد تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه بیش از چهار میلیون نفر مستأجر در کشور وجود دارند که باید به وضعیت مسکن این هم‌وطنان رسیدگی جدی صورت پذیرد، اظهار داشت: افزایش قیمت مسکن و نوسانات موجود در این بازار باعث می‌شود تا معیشت و آسایش و رفاه آن‌ها با اخلال مواجه شود. برای اینکه چهار میلیون مستأجر کشور در رفاه و آسایش زندگی کنند باید چهار میلیون واحد مسکونی را بسازد و تحویل بازار دهد.
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی و شوار‌های مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: افزایش بی‌رویه قیمت مسکن و بی‌ثباتی در این بازار، خانه‌دار شدن را به یک رویا برای مردم و مستأجران تبدیل کرده است.
دولت سیزدهم در پروژه‌های ساخت مسکن مشارکن مستقیم داشته باشد
آصفری ادامه داد: به باور من دولت سیزدهم باید در پروژه‌های ساخت مسکن مستقیماً مشارکت و نظارت داشته باشد؛ چون در کنار بهره بردن از ظرفیت بخش خصوصی و انبوه‌سازان، اگر نظارت و مشارکت دولتی وجود نداشته باشد قطعاً شرایط مسکن بهبود چندانی پیدا نخواهد کرد و بساط دلال‌بازی و سوداگری از این بازار رخت نمی‌بندد.
وی به دولت سیزدهم توصیه کرد که الگو‌های موفق گذشته در حوزه مسکن را مدنظر قرار دهد و در این رابطه بیان داشت: در گذشته دولت زمین رایگان در اختیار مردم قرار می‌‎داد و یا به مردم خدمات و تسهیلات ارزان قیمت ارائه می‌کرد و یا اینکه خدمات انشعاب را تا مقابل درب خانه‌ها رایگان انجام دهد تا بتواند قیمت‌های تمام‌شده مسکن را به طور چشم‌گیری کاهش دهد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: با رونق بازار مسکن، تولید ملی هم رونق خواهد گرفت و ده‌ها شغل را به وجود می‌آورد، ارزش را افزایش می‌دهد و چرخ صنایع را به گردش می‌اندازد و گردش مالی را افزایش دهد.
شورای عالی مسکن در استان‌ها شکل بگیرد
آصفری پیشنهاد کرد: دولت باید شورای عالی مسکن را با حضور وزرای مربوطه به جد دنبال کند تا شورای عالی مسکن در استان‌ها شکل بگیرد و دولت نیز مدیران استانی را موظف کند تا به طور جدی به مقوله مسکن ورود مضاعف داشته باشند.
وی درباره هدایت ظرفیت‌های بخش خصوصی به حوزه ساخت مسکن و انبوه‌سازی این‌‎چنین گفت: بخش خصوصی را باید در قالب تعاونی‌های مسکن تقویت کرد. با تقویت تعاونی‌ها می‌توان انتظار داشت که بخش خصوصی حضور پررنگی در ساخت و ساز‌ها داشته باشد، البته باید هزینه ساخت و ساز مسکن برای بخش خصوصی به مراتب کاسته شود تا بخش خصوصی انگیزه مشارکت فعالانه را داشته باشد.
عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دریافت مالیات از خانه‌های خالی و مالیات بر عایدی سرمایه نقش مهم و مؤثری در رونق بازار مسکن، حذف دلال‌ها و سوداگران می‌گذارد، عنوان داشت: دولت با سرشماری دقیق از تعداد خانه‌های خالی می‌تواند به درآمد قابل توجهی دست پیدا کند و در نهایت این درآمد را در بخش مسکن هزینه سازد یا به تعاونی‌ها کمک کند.
تزریق ۳۶۰ هزار میلیارد به بخش مسکن مشکلی برای بانک‌ها ایجاد نمی‌کند
آصفری درباره نقش بانک‌ها در حل مشکلات بازار مسکن گفت: بانک‌ها موظف هستند، ۳۶۰ هزار میلیارد تومان به بخش مسکن تزریق کنند. این مبلغ قرار نیست بلاعوض باشد و در قالب بازپرداخت تسهیلات دوباره به حساب بانک‌ها بازگردانده می‌شود. قطعاً با پرداخت این مبلغ مشکلی برای بانک‌ها ایجاد نخواهد شد و بانک‌ها موظف هستند که چنین اعتباری را تحت عنوان هدایت اعتبارات بانکی به سمت بخش مولد اقتصاد تزریق کنند. حتی به باور من اگر بانک‌ها از قانون تمکین کنند به طور قطع سود خوبی هم عایدشان می‌شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: مسکن بانک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مسکن بانک بانک ها موظف هستند ۳۶۰ هزار میلیارد تزریق کنند ساخت مسکن بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است

ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حال حاضر روند ساخت و بهبود وضعیت اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در گرو همکاری و مشارکت های مردمی و سازندگان است گفت: دولت در حال حاضر با عرضه زمین و در اختیار قرار دادن این اراضی به متقاضیان و پرداخت تسهیلات ساخت روند را برای ورود بیشتر متقاضیان فراهم می‌کند.

وی افزود:  حدود ۲میلیون و ۵۰۰هزار پروژه نهضت ملی مسکن در حال ساخت است که دولت می تواند با استفاده از ظرفیت های مردمی و عرضه زمین  این پروژه ها را  تا پایان دولت سیزدهم تحویل دهد.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن توضیح داد: در حال حاضر روند ساخت یکی از سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن به مساحت ۵۶۰ هکتار ظرفیت ساخت بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی را در خود دارد.

وی یادآور شد: حضور مردم در پروژه های نهضت ملی مسکن زمینه ساز تسریع در اجرای خانه های ویلایی و پروژه های کوتاه مرتبه می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: شهرک پرنیان در ۲۰ کیلومتری پردیسان محدوده امامزاده عبدالله (ع) قرار دارد که در آن دو مجموعه مجزا احداث خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مدیران استان طرح نهضت ملی مسکن را به عنوان یک اولویت و برنامه اساسی پیگیری می‌کنند، ادامه داد: در  شهرهای مرکزی  کشور روند ساخت۷۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است